gesloten sinds 30/04/2020

Restaurant Akropolis

Grieks restaurant | Restaurant Akropolis | Hasselt

Als u met uw familie een mooie avond met Grieks eten wilt doorbrengen, is ons restaurant een bezoekje waard. Totale ontspanning geniet u tijdens de mooie dagen op de zitplaatsen buiten.

Authentiek restaurant met wifi

Kies uit een groot assortiment van gerechten uit de Griekse keuken en laat uzelf verwennen. Onze uitstekende keuken verwent u met een omvangrijk aanbod aan lekkere gerechten en drankjes. Salades wachten bij ons op u. Ook voor de lekkerbek hebben wij iets in de aanbieding. Ons verse brood, onze afwisselende gebakjes of onze zoete baklava smaken ook als toetje erg lekker. Wij verheugen ons erop, u voor de lunch of voor het avondeten bij ons in een stijlvolle omgeving te mogen verwelkomen! Ons uitgebreide buffet met een brede variëteit aan gerechten en specialiteiten is ook voor families met kinderen een perfecte reden voor een gemeenschappelijk etentje. Wij bieden een wifi-toegang, zodat u ook onderweg altijd bereikbaar blijft. In onze speelhoek zijn uw kids in goede handen – hier verveelt niemand zich.

Bijzonderheden

Wij bieden voor onze bezoekers bovendien vegetarische en veganistische gerechten aan – zo kan iedereen iets lekkers vinden. Wie met voedselintolerantie te maken heeft, kan met onze glutenvrije en lactosevrije gerechten evenwel genieten. Wij tonen u hoe eenvoudig gezonde voeding kan zijn, en welk groot sortiment aan producten hiervoor verkrijgbaar is.

Profiteer van onze cateringservice

Houd rekening met onze openingstijden en kom gewoon bij ons langs. Wij verheugen ons op uw bezoek. Als betaalmethodes bieden wij betaalpas, MasterCard of VISA en contante betaling. Wij pakken uw maaltijden ook in als afhaalmaaltijd. Voor cateringservice kunt u graag contact opnemen. Natuurlijk kunt u ook uw privé-feest bij ons vieren. Gewoon vragen! Behalve 's maandags zijn wij elke dag open.

Lokasyon

Haritayı görüntülemek için tıklayın

IP adresiniz Google Haritalar'a gönderilecek.

Kempische Steenweg 1, gesloten sinds 30/04/2020, 3500 Hasselt, Belçika

Uygun ödeme seçenekleri

Sunduğumuz hizmetler

Her şey bir bakışta

Twitter_Logo_Blue