Hoe lang moet je mosselen koken?

Als er mosselen niet opengaan, gooi ze dan weg. Je zult merken dat recepten met veel vloeistoffen afhankelijk zijn van hoog vuur en dat de mosselen koken in de hete kokende vloeistof. Bak aromaten om de smaakbasis te creëren (boter, knoflook, ui), kook witte wijn af en roer door tomaat (kleur, voegt textuur, interesse en een beetje smaak toe);. Dit recept dat ik vandaag deel, is een zeer klassieke manier om mosselen te koken - gestoomd in een witte wijnbouillon met knoflookboter.

Het is het beste om de mosselen op te slaan en vervolgens te bereiden voor het koken, in plaats van klaar te maken en klaar te bewaren om te koken. Zeevruchten Marinara Pasta — kook mosselen per recept, verwijder vlees van mosselen en gebruik ze in het Marinara Pasta-recept. Kies bij het stomen van mosselen - zowel de meest gebruikelijke als de gemakkelijkste mosselkookmethode - je breedste pot of waterkoker. Zoals alle schaaldieren moeten mosselen uitzonderlijk vers worden gegeten en moeten ze een beetje worden gewassen en gekookt voordat ze worden gekookt.

Mosselen zijn een goed ingrediënt om te weten hoe ze moeten koken - ze hebben de luxefactor van zeevruchten, maar voor een fractie van de prijs van mosselen of sint-jakobsschelpen. Idealiter wil je de mosselen zo snel mogelijk na aankoop bereiden en koken, maar zolang ze vers zijn, blijven ze een nacht en maximaal een dag bewaard. U hoeft zich dus geen zorgen te maken over mooie saustechnieken, dankzij de geweldige manier waarop mosselen koken. Terwijl de mosselen koken, laten ze een verbazingwekkende hoeveelheid vloeistof vallen, wat in wezen echte (en gratis) zeevruchtenbouillon is.

Voeg de kookbouillon van dit recept toe aan de tomatensaus in het Marinara Pasta-recept en kook om te verminderen.