Kook ze niet te gaar Als je ooit een mossel hebt gehad die taai of taai was, heb je er een gehad die te gaar was. Zodra...
Ze mogen niet overdreven visachtig ruiken. De schalen moeten goed worden gesloten.
Als er mosselen niet opengaan, gooi ze dan weg. Ik heb inktvissen naar me laten verzenden en ze waren in orde, maar ik...
Zowel mosselen als stoomboten hebben dezelfde langwerpige vorm als hun scharnierende schelpen. De stomer of schelp met...
De kooktemperaturen voor mosselen moeten hoger zijn dan 65°C, dit zal ervoor zorgen dat elke Vibrio parahaemolyticus die ...
Kook ze niet te gaar Als je ooit een mossel hebt gehad die taai of taai was, heb je er een gehad die te gaar was. Zodra...
Mosselen mogen geen vis ruiken of een vieze geur hebben. Bovendien moeten ze ook gesloten zijn en niet in het water...
Vul elke paddenstoel met de vulling en leg ze op een bakplaat. Vroeger probeerde ik mooie vullingen, zoals vlees, krab en ...
De externe schaal moet schoon zijn, vrij van overvangst, diret of worm en „pot ready mosselen moeten worden gereinigd...
Voeg de mosselen toe aan de pot en dek af met het deksel. De meeste mosselen die in de VS te koop zijn, worden gekweekt...
Ze moeten alleen sluiten, en zelfs als sommigen dat langzaam doen, zijn ze nog steeds functioneel en levend. Gooi ze weg...
Op die manier verwarmt het bakken ze maar kookt ze niet opnieuw. Nog langer, en je riskeert een rubberachtige textuur.
De feloranje kleur is een goed teken dat ze voldoende gaar zijn. Koop mosselen die er fris uitzien en ruiken, met...